28 Mart 2011 Pazartesi

öğrenci temsilcileri ve seçim

her sınıfın öğrenci temsilci seçimleri yapılacaktır; 2.sınıfların çarşamba sabahı; 3.sınıfların salı öğleden sonrasınıf öğrenci tyemsilcileri seçilecektir. lütfen bu zamanlarda bölümde bulununuz.

23 Mart 2011 Çarşamba

grafik tasarımcı /// ilan

"İstasyon Tasarım bünyesinde tam zamanlı çalışacak, Photoshop, Illustrator, InDesign programlarına hakim, yeni bir tasarımcı arıyoruz. Haberdar olunuz, arkadaşlarınızı haberdar ediniz. Özgeçmişlerinizi onur@istasyontasarim.com adresine gönderebilir ya da 0 312 436 93 13 nolu telefona faks çekebilirsiniz. (Eklemek istediğiniz çalışmalarınız olursa, ön değerlendirme için faydalı olacaktır.) "

22 Mart 2011 Salı

gra474grafiktasarım///DEĞERLENDİRME TARİHLERİ




















 bird watching by !stuffedkittie at deviantart


 2010-2011 eğitim ve öğretim yılı bahar yarıyılında okutulmakta olan gra474 grafik tasarım dersi değerlendirmeleri ve değerlendirme tarihleri aşağıdaki gibi gerçekleştirilecektir.

öğrencilerin mezuniyet projesi stratejileri doğrultusunda ve ders sorumlularının önerdiği eskiz, tamamlanmış çalışmalar ve sergileme önerisi taslaklarıyla 1. değerlendirme tarihinde, saat 09.30’da, çalışmalarını bölüm panolarına asmış bulunmaları gerekmektedir.


1. DEĞERLENDİRME: 15 NİSAN 2010, 09.30
2.DEĞERLENDİRME: 13 MAYIS 2010, 09.30



 iletişim için: arş.gör. ekin kılıç

not: herhangi bir değişiklik veya düzeltme için lütfen www.gratepe.blogspot.com adresinden ve gratepe twitter hesabından duyuruları takip ediniz.

21 Mart 2011 Pazartesi

gra336-grafik tarihi 1.vize sınavı hakkında...

ders izlencesinde belirtilen 1. vize tarihi olan 29 mart 2011 tarihinde, bazı arkadaşlarımızın görevli olarak burada bulunamamaları sebebiyle, 1.vize tarihi ertelenmiştir. gra 336 grafik tarihi dersi, 1. vize tarhi 5 nisan 2011 salı günü, saat 13.30'da yapılacaktır.

15 Mart 2011 Salı

İş İlanı


Ankara'da bulunan şirketimizde görev yapmak üzere GRAFİK TASARIMCI aranmaktadır.

Okul Öncesi Eğitimi Geliştirme Programı kapsamında yürütülen bir proje için 16 adet Flash oyun geliştirilecektir.

Ayrıntıları, içeriği ve kapsamı hikâye tahtalarında verilmiş detaylara uygun ve eksiksiz olarak görsel tasarımlar hazırlanacaktır.

İşin süresi 2 aydır.

Genel Nitelikler:

· Web tabanlı 2B bilgisayar oyunları (tercihen çocuklara yönelik) için;

o Yaratıcı arayüz tasarımı yapacak,

o Esprili karakter tasarımları yaratacak,

o Mekân, araç, nesne ve diğer birimleri çizecek,

o Tasarlanan görselleri hareketli animasyona dönüştürebilecek,

· Başta Flash (CS5) olmak üzere, Photoshop ve Illustrator programlarına hâkim,

· Kodlama diline uygun tasarım yapabilmek.

İlgilenen adayların, ik@gelisimpark.com.tr adresine özgeçmişlerini göndermeleri rica olunur.

Daha fazla bilgi için: Tel: 312-265 07 70 – Kıvanç Yıldırımoğlu

11 Mart 2011 Cuma

gra474--ÖNDEĞERLENDİRME

gra 474 grafik tasarım dersini alan, mezuniyet projesi için hazırlanan öğrenciler için 14 mart 2011 pazartesi günü saat 09.00'da öndeğerlendirme jurisi yapılacaktır. öndeğerlendirme için öğrencilerin 3 proje önerisi raporlarının hazır olması gerekmektedir, lütfen bu ilk değerlendirme konusunda hassasiyet gösterelim. pazartesi sabahı, öndeğerlendirme saatini geçirmemeniz de önemle rica olunur.

sorularınızı arş.gör.ekin kılıç'a mail atabilirsiniz.

not: bana mail adreslerini ulaştırmamış arkadaşlarınıza bu duyuruyu iletiniz ve mail adreslerinizi bana ulaştırınız.

iyi çalışmalar
ekin kılıç

8 Mart 2011 Salı

gra336///grafik tarihi ile ilgili duyuru

8 mart 2011, bugünkü dersimizi kar nedeniyle birçok öğrencimizin gelememesinden dolayı ertelemiş bulunuyoruz. ancak hafta yapılacak derse getirilmesi gereken dada ödevinin iyice anlaşılması ve unutulmaması için, detaylar için lütfen arkadaşlarınızdan veya benden DADACI ŞİİR proje kağıdını alınız. önemli not: ödev A3 boyutunda 2 kopya teslim edilmelidir.

mezuniyet durumundaki öğrenciler/// duyuru

14 mart 2011, pazartesi günü sabah 10'da güzel sanatlar fakültesi dekanı prof.dr. uğurcan akyüz'ün de katılacağı, mezuniyet projesi öndeğerlendirmesi yapılacaktır. mezuniyet projesi alan bütün öğrencilerin pazartesi günü  10.00'da bölümde hazır bulunmaları gerekmektedir.

*not: prof.dr. incilay yurdakul'un şubesinde bulunan öğrencilerin, bu hafta içinde mutlaka hocalarıyla görüşmeleri, projeleri için onay almaları gerekmektedir.

sinemadayız.sanki.film.günleri

bu hafta perşembe film izliyoruz!!
/// film:  AMELİE , jean pierre jeunet
/// saat: 13.00
/// yer: teorik derslik