14 Şubat 2012 Salı

seçmeli dersler hakkında..

sayın grafik bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerine,

öğrencilerin kayıt yaptıkları dersler listesine bakıldığında, bölümümüz seçmeli derslerinden video ve animasyon dersleri kontenjanlarının dolmadığı görülmüştür. özellikle video kurgu derslerinde, öğrencilerimizin alana yönelik çalışmalarını yapabilmeleri için şube sayıları arttırılmasına rağmen, kayıt yapan öğrenci sayısı 1 veya 2'dir.

yapılan araştırmada, öğrencilerin bölüm dışından seçmeli aldıkları görülmüştür. bir öğrencinin kendini çeşitli ve farklı alanlarda yetiştirmesinin yararlı olacağı konusuyla beraber; alana yönelik özelleşmiş eğitimlerden çeşitli nedenlerle kaçtığı gözlemlenmiştir. 

grafik bölümü öğrencisi olarak, bölüm içinden sadece sizin çağdaş ve güncel bir eğitim alabilmeniz uğruna düzenlenen ve üzerinde müfredat çalışması yapılınan (seçmeli)dersleri almıyor olmanızı dikkatinize sunmak istiyoruz. 

lütfen konuyla ilgili danışmanınız veya arş.gör.ekin kılıç'la iletişime geçiniz...

not: bir derse kayıtlı öğrenci sayısı 5'in altında olması halinde yönetmeliğe göre dersin kapatılması söz konusudur. dolayısıyla, yukarda bahsedilen durumun devamı halinde aşağıdaki dersler kapatılacaktır.

GSF358-02
GSF458-01
GSF458-02


Hiç yorum yok: