31 Mayıs 2012 Perşembe

Mezuniyet Durumundaki Öğrenciler!!! Mezuniyet Kataloğu Hk.


Mezuniyet Durumundaki Öğrencilerin Dikkatine!!!
Her muhtemel mezun öğrencinin mezuniyet kataloğu için fotoğraf çekimi 04 Haziran 2012, Pazartesi günü 14.00-16.00'da fotoğraf stüdyosunda gerçekleştirilecektir. 

Katalog formatına uygun standart portre çekimi yapılacağı için Pazartesi günü söz konusu saatte lütfen bölümde olunuz. Bu saatler dışında çekim yapılmayacaktır.

Mezuniyet Kataloğu İçin Teslim Edilmesi Gerekenler:
1- Portre: 04 Haziran 2012, Pazartesi günü 14.00-16.00'da fotoğraf stüdyosunda çekimler yapılacaktır. 

2- Çalışmalar: İşlerinizin katalogta yer almasını istediğiniz görsellerin A5 boyutunda, 300dpi, CMYK, TIFF formatında teslim edilmesi gerekmektedir. *Çalışmalarınız bitmemiş olabilir, bir kısmını koyabilirsiniz. Video yapanlar ise screenshot koyabilirler. Lütfen hocalarınıza danışın.

3- Çalışmanızın Künyesi: .doc formatında olmalıdır.
"Çalışma İsmi/ Name of the Work", Çalışmanın boyutları (dik kenar x yatay kenar), Teknik/Technique, Yıl.
(video yapanları çalışma boyutlarının yanına dakikasını da 2.50' şeklinde yazmaları gerekmektedir).

4- Özgeçmiş: 50 kelimeyi aşmayacak şekilde Türkçe ve İngilizce (paragraf halinde) olmak üzere bir özgeçmiş yazısının .doc formatında teslim edilmesi gerekmektedir (özgeçmişinizde, hangi yılda nerede doğduğunuzu, lise mezuniyetinizi ve ilgilendiğiniz veya özelleştiğiniz tasarım alanlarını yazabilirsiniz). 

5- Mail adresiniz: Özgeçmişinizin yer aldığı dosyaya yazabilirsiniz.

Yukarıda maddeler halinde yazılanları bir cd'ye kaydederek 4.sınıf danışman yardımcısı Arş.Gör. Banu Bulduk'a, 04 Haziran 2012, Pazartesi günü teslim etmeniz önemle duyurulur.



Hiç yorum yok: