24 Aralık 2008 Çarşamba

S.O.T. Final Projesi

Arkadaşlar, final projeniz şudur:

30 cm x 30 cm'lik bir alan içine ........ konulu t-shirt tasarımı yapacaksınız. (Aaa, hocam boşluğu doldurmayı unutmuşsunuuuz!). Hayır, unutmadım. :)

Madem her projede "Ay bu proje beni çok zorladı hocam" diyorsunuz, işte size fırsat: Hazırlayacağınız tasarımın konusuna siz karar vereceksiniz. Ancak bir önceki projenizde olduğu gibi tasarımda kullanacağınız her şey de size ait olacak. Yani fotoğrafsa fotoğraf, illüstrasyonsa illüstrasyon, desense desen... Her ne kullanacaksanız, size ait olacak. Hatta bunları listeleyelim:

1. Tasarımın büyüklüğü: 30 cm x 30 cm'lik bir alan içine sığacak büyüklükte bir tasarım olmalı.
(Çerçeve kullanacak mıyız hocam? Kesinlikle hayır.)

2. Tasarımda kullanacağınız her şey size ait olacak. Fotoğraf, illüstrasyon, desen, vb...

3. Proje teslimi 6 Ocak 2009 Salı günü saat 10:00 - 12:00 arası yapılacaktır. Bu tarih ve saatten sonra getirilecek işler teslim alınmayacaktır. (Bu konuda tolerans göremeyeceğinizi önemle hatırlatırım. Final sınavı ciddiyetine yakışır hareket edersek problem yaşamayız.)

4. Çıkışlar her kenarda 10 cm boşluk bırakılacak şekilde 50 cm x 50 cm'lik ve en az 160 gr. lık bir kağıda ortalanacak şekilde alınacaktır.

5. Final projeniz, dönem boyunca size tasarımın her aşaması hakkında verdiğim bilgilerin ne kadarını öğrendiğinizi de anlamama yardımcı olacağı için bu proje ile ilgili eleştiri almayacaksınız. Tamamen kendi fikriniz ve kararlarınız doğrultusunda tasarlayacaksınız.

6. Bunlar dışında sorularınız olursa burcu_mc@yahoo.com 'a yazarak sorabilirsiniz. Teknik bir sorun sanırım ama Hacettepe adresimden cevap yazamıyorum.

Hepinizden "Vaaaaay!" dedirtecek tasarımlar bekliyorum, ona göre! :))

.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Orc Player: "We just killed the last boar we needed for this quest!"
Troll Player: "Tazdingo!"